Novo Deklić Familia vino

Kako bismo na prigodan način proslavili stogodišnju tradiciju proizvodnje vina, ali i povezali se s ljudima koji su postali dio naše obitelji, predstavljamo novu liniju vina- Deklić Familia.

Novo Deklić Familia vino

Upravo su snažne obiteljske veze ono što je vrijednost našeg dugogodišnjeg uspješnog opstanka. Obzirom na sve veći broj korisnika proizvoda, obitelj se iz godine u godinu širi te na taj način zapravo postaje brojnija. Istovremeno, povećanjem obitelji ne želimo izgubiti topao, personalizirani pristup svakom članu.

Iz tog razloga stvorena je Deklić Familia, linija vina koje nastaje u najstarijem i najvrijednijem vinogradu obitelji Deklić, Tuntarovcu. Ovo crno vino kupaže Teran, Cabernet Sauvignon i Merlot u svakoj će kapljici ponuditi zajedništvo i okus prirode obogaćene mirisom tradicije, a namijenjeno je svima koji će postati dijelom vinograda.

Članom Familie mogu postati svi- oni koji cijene vrhunsko vino bez pretencioznosti, oni koji poštuju prirodu i vraćaju joj ljubav, ali i oni koje žele ostaviti svoje korijene u nasljedstvo.

Članom Familie možete postati ovdje.

Preskoči na sadržaj