Deklić Familia Project

Deklić Familia

Usvoji lozu i postani član Familie!

 

Raditi, ali i živjeti život u vinogradu- to je ono što odlikuje našu obitelj, ali i opisuje naše vino.

Za dugovječnost naše vinarije (koja broji stotinjak godina) uz ljubav prema vinovoj lozi najzaslužnije su upravo snažne obiteljske veze. One ne spajaju samo članove naše uže i šire obitelji koji vrijedno rade u našim vinogradima, već i svih vas, koji ste prepoznali rad, ljubav i kvalitetu u našem vinu, te tako postali dio Deklića.

Zajedno s vama imamo važan zadatak – prenijeti tradiciju uzgoja vinove loze na buduće naraštaje.

Postanite ponosni udomitelj loze koja će nositi vašu oznaku u vašem vinogradu. Usvajanjem loze, brinući o njenoj produktivnosti, dajete vlastiti pečat vinogradarstvu kao grani koji seže 2500 godina u povijest.

Kao član Familie, u svakom ćete trenutku moći provjeriti stanje Vaše loze. Osim dolaskom u vinograd, kako bismo vam olakšali, web kamera postavljena u vinograd prenosit će stanje vinograda u realnom vremenu. Tako ćete s bilo kojeg mjesta moći budno pratiti rast i razvoj vaše loze.

Prvi korak do članstva u Familiji je ispunjavanje pristupnice online ili u vinariji Deklić. Kako biste postali ponosnim udomiteljem loze, ali i kušali plodove vlastite loze iz najstarijeg vinograda Deklić Familie, valjalo bi se predbilježiti za vino. Posebnost je u tome što je u trenutku predbilježbe, vaše vino još samo vaša loza u vinogradu Tuntarovac, najvrjednijem vinogradu koji njeguju Deklići.

Nakon dozrijevanja ploda, branja i buteljiranja, u najkraćem će vremenu vino iz loze koju ste vi odabrali, pratili i njegovali, stići na vašu kućnu adresu.

Postani član Familie!

Kao član Familie, uživajte u jedinstvenom doživljaju proizvodnje i degustiranja vrhunskog vina nastalog iz vaše loze. Budite u toku sa stanjem u vinogradu, novostima iz obitelji te svom članstvu kroz godišnji newsletter.

Postanite dio zajedništva trajnog kao vinova loza, postanite članom Deklić Familie!

Preskoči na sadržaj