Vina

Deklić Familia

VRHUNSKO SUHO CRVENO VINO


Na poziciji najstarijeg vinograda Tuntarovac na 310 m nadmorske visine uzgajamo grožđe sorta Teran, Cabernet Sauvignon i Merlot. Upravo od kupaža tih sorti nastaje vino Deklić Familia, vino za članove Familie kojim želimo obilježiti čvrste obiteljske veze, ali i proslaviti ljubav prema vinogradarstvu koja traje već stotinjak godina.

Merlot

Vrhunsko suho crno vino


Uravnoteženo suho vino lijepe tamno crvene boje. Miris je intenzivan i fin uz dominaciju malina i trešanja. Vino je toplo i mekano s ugodnom svježinom i mekanim taninima. Najbolje se sljubljuje s jelima od divljači i uz jela od teletine.

Rose

KVALITETNO SUHO VINO


Vino ružičaste boje s blagim odsjajem crvene. Izrazite je svježine i aromatske kompleksnosti u kojem dominira voćnost maline i šumske jagode. Preporuča se koristiti kao aperitiv dok se najbolje sljubljuje s morskim plodovima i jelima od tjestenine.

Malvazija Istarska

KVALITETNO SUHO BIJELO VINO


Harmonično vino slamnatožute boje, ugodna inteziteta u kojemu dominira karakterističan sortni miris cvijeta bagrema, uz citrusne note grejpa te naznaku ananasa i lista rajčice. Vino se najbolje sljubljuje s plodovima mora i tjesteninom.

Chardonnay

VRHUNSKO SUHO BIJELO VINO


Vino ugodne svježine i mineralnosti, karakteristično za terroir Vižinade. Zelenožute je boje i intenzivne arome bijeloga voća, uz primjesu kore kruha i agruma. Odgovara uz hladne salate s tjesteninom, povrtne juhe i plodove mora.

Cabernet Sauvignon

KVALITETNO SUHO CRNO VINO


Uravnoteženo suho vino lijepe tamno crvene boje, s granitnim odsjajem. Miris je izražen, karakteristično voćni, uz dominaciju bobičastog voća, crnog papra i klinčića. Odgovara jelima od divljači, jelima s roštilja i plavoj ribi.

Teran – Hrvatska Istra

VRHUNSKO SUHO CRNO VINO


Uravnoteženo suho vino lijepe rubin crvene boje. Miris je izražen, karakteristično voćni, uz dominaciju šumskoga voća i malina. Vino je harmonično i vrlo ukusno. Najbolje se sljubljuje s jelima od divljači, crvenog mesa sa tartufima i istarskim pršutom.

Muškat žuti

VRHUNSKO POLUSLATKO BIJELO VINO


Zlatno vino muškatne arome, voćno cvjetnog karaktera, bogato citrusima. Odlično je uz kreme, kolače ili kao samostalan desert.

Preskoči na sadržaj