Degustacije

Vinarija Deklić za sve koji žele isprobati vina i našu ponudu, nudi pojedinačne ili grupne vođene degustacije u kušaonici, ali i izvan nje.

Nakon kušanja, ako ste pronašli svoje vino, možete slobodno kupiti butelju ili pakete. Ako ipak želite donijeti doma nešto više od boce vina, ili imate na umu pokloniti nekome bocu, dvije, imamo u ponudi i drvene pakete za različite količine butelja.

Rezervirajte svoj dolazak na broj:
+385 91 504 3605

ili pošaljite mail na:
info@vina-deklic.com

ZIMSKO RADNO VRIJEME KUŠAONE:

PONEDJELJAK – SUBOTA: 10:00 – 17:00
Nedjeljom zatvoreno.

 

LJETNO RADNO VRIJEME KUŠAONE:

PONEDJELJAK – SUBOTA: 10:00-19:00
Nedjeljom zatvoreno.

WINE FRESH TASTING

Za sve ljubitelje vina koji se žele upoznati s vinarijom i našim vrhunskim vinima, nudimo Wine fresh tasting gdje ćete imati priliku isprobati naše tri svježe sorte vina koje će, iskreno smo uvjereni, osvojiti vas na prvu.

Zašto fresh? Zato jer vam želimo osvježiti nepca i uvesti vas u našu obiteljsku priču i ljubav prema lozama. A da ne ostanemo samo na vinima, isprobat ćete i hladne plate koje se odlično sljubljuju s našim odabranim vinima.

Cijena: 30€/osobi
Vrijeme trajanja: 1 sat

Degustacije

WINE ADVANCE TASTING

Znamo da niste došli samo isprobati, nego ste došli i uživati. Zato ako odaberete Wine advance tasting, znamo da ćete otići doma, ne samo s čašom, nego i s pokojom buteljom vina. Advance tasting vam nudi i priliku čuti kako je nastala obiteljska vinarija, te zašto tako dugo s ljubavlju opstaje ova vinska filozofija.

Potrudili smo se i da uz hladnu platu točno odaberemo vina koja se fenomenalno sljubljuju i uz pokoju riječ s nama i odličan ambijent, vrlo lako ćete izgubiti pojam o vremenu.

Cijena: 42€/osobi
Vrijeme trajanja: 1,5 sat

Degustacije

WINE EXCLUSIVE TASTING

Wine exclusive tasting je za sve entuzijaste i poznavatelje vina, ali i za one koji zaista žele istinski okusiti što vam nudimo. Ova vođena degustacija će vam dati priliku da nas malo bolje upoznate, da čujete zašto su naša vina vrhunska te zašto svi kada isprobaju jednu čašu, nikada ne ostaju na jednoj.

Što vjernije vam želimo prenijeti naš elan, trud i ljubav prema lozama koje njegujemo već četiri generacije.

Uz hladnu platu, dobro društvo i naše predano osoblje, znamo da ćete već tada htjeti ugovoriti novi termin.

Cijena: 60€/osobi
Vrijeme trajanja: 2,5 sata

Degustacije
Preskoči na sadržaj